sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Friday, July 2, 2010

Mari Makan beramai-ramai..

Pada Sabtu lepas (26.06.2010)
Jamuan makan-makan selepas pindah rumah. semua ada meriah betul..
sebab semua ada keluarga andak, dan ibu bapa ku tercinta hehe....


Ha nie pulak lagi teruk... anak buah ku yang suma kebuluran, satu pinggan pulut pun ok..
janji makan.. tu tah basuh tangan ke belum..ish2 dasyat...(aku pun joint pas tu kah kah..)


Ini la hasilnya .... makanan dah tak macam makanan hehehe...
banyak tangan .. satu pinggan cukup untuk 7 perut kah kah...
SUNGGUH MERIAH..

8 comments:

kenwooi said...

makannn! =D

suhaisweet said...

Nice..really!..Don’t miss my latest..very useful Check Here

Ika Suhaimi said...

makan ramai2 mmg best..walaupon tak sedap jd sedap..hehe

came from innit..

yayahidayah said...

sedap nyer!

nORmAL said...

kenwooi: mai mai mari mkn..heheh
suhaisweet: ok i'll see ..
Ika suhaimi : haha tau tak perr...
yayahidayah: sedap try buat heheh..

Diarihatiku1976 said...

sedap nyer!

kak ina mail said...

akak cerminmata hijau : ni akak ni.makan tak ajak pun.ini istiadat pindah dari rumah flat kerumah tereskan.cam nilah bagus rajin update

nORmAL said...

diarihatiku: hehe sedop.. air tgn bnyk hehe..
kak ina mail: bkn taknak update tak ada masa.. hehehe..