sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Tuesday, August 24, 2010

Saje mengupdate blog...

Hahah nie adalah semua gambar di Cameron bersama keluarga..
Gambar di taman Bunga Rose..Best dan seronok, Aku pi dgn akak aku Aishah
naik kete dgn dia... Nak tau cite neh lebih lanjut sila tgk blog dia matahati_aishahazhari
sebab dia banyak gambar dia dah upload.. aku nie malas sikit nak upload tak da masa n tak sempat hehhe..

Aku dengan kaka sulung aku..

 Nie la kakak aku Aishah tgh dok ambik gmbar aku hehe,
aku pun sempat ambik gmbr dia gak..

 Nia aku ambik gambar dengan anak buah aku mamat.. (mamat Tong heheh)

 Artis Nestle ne pun nak jugak ambik gambar dgn aku kah kah....

 Tengok bertapa asyiknya dia ambil gmbar bunga rose tu..

 Nie aku, hahah

Nie anak buah(femael)  aku jgk dgn tunang (male)dia diorang nie,
tak pasan aku ambil gambar diorang haha...
Habis cita aku hehe, nak selanjutnya seperti yang aku kata td kat atas,
sila pergi ke blog matahati_aishahazhari...(Ratu Kebaya) hehe..


6 comments:

rATu kEBaYA said...

bagus2 berupdate jugak..

nORmAL said...

ratu kebaya: hahah nnti tak update ko marah hehe

Irwan Nemoto said...

awat anak buah nampak lagi tua dari makcik dia.. hahahaaa.. main2 saja :D

nORmAL said...

irwan nemoto: hahah dia mmg tua pun tua setahun dri saya.

ain shalalala said...

bestnya holiday ;)

damha said...

rasa bahgia bila tengok nor sdg mencium sekuntum mawar merah sebuah puisi tu....he333