sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Tuesday, February 21, 2012

TERBAIK..... PUNYA


Assalamualaikum...

Heheh per khabar..
dah lama tak update blog...
rasa bersalah pulak dengan blog nie...

Ok nie nak cerita sikit tentang Iklan.. macam-macam iklan yang kita dapat lihat  dalam TV kan...
Semua mengunakan model-model yang cantik solid molid ... Iklan pizza hut sekali pon menggunakan model yang handsome... tapi korang penah tegok iklan Domino's pizza kat dalam TV "ada la"..., tapi susah nak nampak.. aku penah tengok sekali jew dalam tahun ini, Itu pon tak ingat bila.. hehe....

diorang memang jarang buat promosikan .. padahal sedap jugak domino's pizza nie kalu kena pada selera la...
korang rasa ape sebab diorang tak mengiklankan dalam TV erk ..




Aku ada jawapan diorang punya iklan memang terbaik punya salah satunya iklan kat TV mahal yang ke-dua iklan diorang lagi hebat kat luar TV tak percaya  korang tengok ye dan komen ape pendapat korang...








Terbaik dari ladangkan,.. nak dapat iklan macam nie hanya ada kat klang kot... sebab hanya at sini jew aku jumpa...Tempat lain aku belom penah tengok lagi orang buat Iklan macam ini hanya Domino's sahaja yang buat.. heheh sangat hebat....



click to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own text

2 comments:

rATu kEBaYA said...

memang terbaikkan.. hehehae

Sandra Azwan said...

FUYOO....haha, btw, domino's pizza sedap n terbaik!;-)