sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Wednesday, December 21, 2011

Bila aku mula berkarya......

Assalamualaikum.......





sila lihat ok heheh......




lepas nie aku nak cube asahkan lagi bakat aku boleh.....





cantik x...





Aku suka yg ini...



Notaaku: aku memang suka berkarya tapi ini saja hasilnya ...
               berkarya bila aku sangat2 tension...
               dan hasil ku tak penah kemana-mana kecuali tong sampah :) ...




click to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own text

7 comments:

Cik Ina Do Do Cheng said...

normal boleh buat baju kahwin, cantik tu : )

rATu kEBaYA said...

cantik dah tu... cer.. antar kat butik sufiyah.. hehehe

damha said...

oo rupa2nya cik nor kita ni mmg berbakat dlm rekaan fesyen....boleh diasahkan bakat yg ada tu...saya tengok cantik rekaan tu...berseni , anggun n kreatif...

Miss AnisSensuous said...

at least u can draw..x macam saya, x reti.hehe :p

nORmAL said...

Cik Ina: Lau nak sanding lagi normal leh watkan hehe..

Akak : Nak anta at buti sufuyah tah diterima tah tidak...

Damha: alhamdulilah boleh la sikit2 setakat nak melakar saje-saje hehe...

Miss Anissensuous : itu po tak cantik mana pon huhuh

Eye_nee said...

ada bakat mereka cipta ni sis..cer ambil kelas jahitan then jahit then promote kan...boleh maysukkk ni sis...

nORmAL said...

hehe insyaallah akan diusahankan planning banyak nie kak ...