sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Wednesday, May 12, 2010

Kegilaan yang tak dapat aku lupakan...

Hehe kegilaan selepas dicabar abg ipaq n anak buah... 
tak kan ku ulang kembali penderitaan di atas vortex d funfair bukit tinggi raya tahun lepas... 
Cukup sekali... syukur dipanjangkan umur ku...nak nagis ooo naik benda nie ..
sampai ats nampak spital lak tu,  tu yang takut tu.. Asyik sebut nama mak n mengucap menyebut nama Allah S.W.T..
Bayang jika anda dilambung bergini.. huhu sedih ooooo meleleh air mata kat atas sana.....


Selepas turun tudung dah jd tak betul .. pala ku berpinar.. rasa nak muntah.. 
belakang aku sakit... last sekali jangan buat lagi pas neh.. cabar ke nak mencabar kew.. TAKKAN KU ULANGI LAGI ..
Mak ampun mak!!!!... ahahk hehe.. sengal

5 comments:

ct fad said...

hoho..best tu naik dpt naik..lg best yang tonggang terbalik tu..lepas turun muntah keliling ...huhuhu..takut2 jugak, tp syok tauu..

Iocus Theoda said...

Wuuu...takut T-T

rATu kEBaYA said...

aku dah cakap jgn naik.. ko nak naik jugak..

nORmAL said...

ct fad - syok mmg syok ...uiii asa nak nagis tobat tak naik dah..

locus theoda - takut try naik best tau..

ratu kebaya - abis dah di cabar hehe..

::ienafazlyna:: said...

aiii penah naik benda nie kat times square punye..sampai nangis2 lor...penakut betul..kekekek