sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Tuesday, May 18, 2010

Touch Up

Last week kebetulan anak buah aku nak pergi dinner
dia suruh kakak aku make upkan..
make up ala kadar je..
asal tak selekeh sudah.

ni gambar semasa 80% di touch up..
gambar sebelum takder.. terlupa pulak nak snap..


yang ni pulak gambar dah siap touch up
gambar tengah tunduk sebab tgh engage kat phone
oklah tu ye.. dari takder.

lai..lai.. sape nak make up.. sila contact aku ye..
nanti dapatlah aku komisen 10% dari kakak aku..
hehehehe..

5 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

wah2..
touch up...
so.. cas berapa kalo mo touch up for dinner kew??
hehehe

::ienafazlyna:: said...

cantik..

Percaya x Mr.Bean Orang Malaysia??
Mr.Bean Rakyat Malaysia

Hazirah al-Barakbah said...

nice one! berapa nk cas ni? :)

kak ina mail said...

Ada iras-iras cam ko lah.Semenjak bila ratu kebaya jadi juru make up ni.

nORmAL said...

adreynieelisya - boleh nak mai cpt contac dalam 60 ringgit heheh.... ye untuk dinner wedding bulum abs belajar g huhu..

ienafazlyna - pecaya -pecaya..huhu ye kot..

hazirah al-barakbah - 60inggit hehe betul ke aku nie...

kak ina mail - biasalah kak nak buah... sejak dia suka sgt make up, kan p keje ari2 putih tu.. hahaha...