sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Saturday, May 15, 2010

Wedding ????

Gambar dah lama aku pergi wedding kawan opis aku kat
felda bukit cherakah.. meriah betul masa tu

iea.. Silat dik jgn tak silat , sambut pengantin
01/05/2010 ( Sabtu) Satu majlis persanding diadakan di Bukit Cherakah , Meru.
, nie adalah kenduri Khawin Akak (Kak Bai) satu opis dgn aku..


Nielah dia pengantin perempuan dan lelaki sama cantik sama segak.. Kak Bai dan Abg Md Noor..
baju biru pink.. cantik untuk org  berkulit putih klu aku jgn la pakai bertambah gelap hehe...

Rekaan pakaian perempuan Hasil lakaran aku cantik tak..
hehe tapi yang lakar je la segala tambahan anak bos aku yg buat Stephenie..
kira sama-sama buat la hehe.. sape nak tempah lakaran boleh hubungi aku hehe gurau jew.. 
tapi betul tau lakaran tu memang aku punya
Tahniah padanya yang sedang menjalani kehidupan rumah tangga..
Semoga bahagia selalu....

































































2 comments:

kak ina mail said...

Tak sangka ye ko pun boleh jadik fashion designer.tak tahan, siap ada silat lagi.kwang kwang

nORmAL said...

Kak ina mail - boleh la sikit nanti lau aka nak sambut ulg taun perkahwinan sya leh tlog lakar baju hehe.....special untuk akak..