sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Monday, July 4, 2011

Satu Kisah yang kelakar....

kisah yang amat kelakar untuk di kongsikan kepada rakan-rakan semua....

Siapa yang telah tengok cerita SEKALI LAGI.... cerita yang hebat dan amat menyedihkan....

saya macam biasa lakan pot nak tengok wayang mesti MBO habour Place klang....

Tapi cerita ini bukan tentang  FILEM SEKALI LAGI... tapi kisah Saya dan Sidia.... dengan ini lihat dibawah....


                                   
                                                   A                                                                                                                       B




a- Gambar yang agak montel ini Saya dan Sidia...

b- Orang ramai ....

Apa maksud cerita inikan,..... mesti korang makin keliru hehhe....

Alkisahnya Saya dan Sidia pergi menonton wayang cerita SEKALI LAGI...

setelah habis menonton cerita tersebut kami pun nak balik lakan ...

tapi biasa la bila wayang dah tamat mesti berduyun-duyun orang nak balik betol tak?

seperti biasa kami tunggu lift dan masuk dalam lift tersebut ....

dalam lift to hanya ada 7 manusia...TETAPI lift tersebut telah berbunyi tit tit tit... masing-masing berpandangan sesama sendiri..

Saya dan sedia lagi la terkejut sambil tersengih-sengih... Tiba-tiba salah sorang dari pada penumpang lift to berkata..aiii takkan baru sikit
 
nie dan berbunyi...sambil gelak-gelak lift pulak taknak tutup dan berbunyi... sambil pandang memandang  2 dari penumpang lift to pun

keluar dari lift,dan lift itu tidak berbunyi lagi dan tutup serta turun kebawah ...

kami sesama sendiri menahan pewot untuk menunggu saat keluar dari lift.. setelah keluar dari lift ....

Kami pun apa lagi gelak terbahak-bahak laaa... sambil berkata wak sapa yang gemuk nie kita ke meraka berdua yang keluar to yang gemuk

... Sidia hanya mampu gelak dan sambil kata kita gemuk tapi mereka berat hahahahah.......



Motifnya disini sebenarnya lift itu yang tak mampu menanggung penumpang yang ramai....hahahhaahha.....







P/S : Ini la pertama kali dalam hidup saya naik lift ramai-ramai berbunyi heheheheh.... korang penah kena macam to tak ?

   

7 comments:

rATu kEBaYA said...

AKU TAK PERNAH... KO JE YANG RASA.. HAHAHAHA

nORmAL said...

heheh kira aku orang yang bertuah dapat rasa keadaan mcm to hahhaha...

Hantu Kak Limah said...

hahahhahahhahhahahha.....selalu kalo bunyi overload...masing2 x nk kuar dr lif...cover line.....huhuhuhu...

nORmAL said...

kami masa to memang tak leh keluar sebab kami at belakang dan kami yang masuk dulu dlm lift to hehehhe..

damha said...

saya pernah rasa kejadian yg mcm tu...sape yg masuk last sekali kena kuar...he3333

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

adehla, terbahak baca. terbayang.hehehe.kirim slm kt abg.

nORmAL said...

hehe terima kasih.. Insyaallah..