sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Friday, July 1, 2011

Promosikan Blog... Menarik sila klik tau heheh... sayang Korang...

Assalamualaikum...





 Jumaat dah hari ini....

Tiada entry menarik untuk dimasukan...

hari ini hanya ingin menjenguk blog member2 sekalian hehhe...

dan hari ini saya telah bw kawan SePoly (PISIS) saya iaitu Mieja Zulkifli (PISIS) tak sangka

 kawan saya ini telah mula menulis novel...

jadi hari ini saya akan mempromosikan blog kawan saya dan sesiapa yang amat-amat 

menyukai membacanovel sila la menjenguk blog kawan saya..



Tittle : TAKDIR




Kepada kawan Saya Mieja Zulkifli (PISIS) semoga berjaya k...

5 comments:

Hamizah Binti Zulkifli said...

normal....!!1haha..mieja xbuat novel lah...mati mija nak wt novel...xlayak dipanggil novel tu..cerpen je..sbb mija nk tamatkan kat part 6...ahahaha...adoi...pembetulan ek...cerpen jek..ngehehe...tapi kalau ada yg suka baca smpai part 4 ni.ada smbutan bru la fikir2..fkir...fikir dan fikir byk kali nk smbung part lebih byk or x.huhuhu...

malu lah normal.cincai jek tu...huhu..

nORmAL said...

ala boleh di ushakan lagi to mieja boleh diolah lagi,....

menarik kalau du buat novel...
jgn malu la... hehe malu nanti tak kemana tau.. selamat mencube heheh...
normal sentiasa sokong cayuk cayuk... peace...

damha said...

slm nur...saya dah baca cerpen takdir tu...part 1-4....he333..jln ceritanya menarik sekali...

nORmAL said...

heheh menarikkan.. ia mcm kisah hidupnya betol tak...

damha said...

iye...saya pun rasa itu mcm kisah hidupnya...he333...."andai itu takdirnya" (*_*)...