sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Sunday, January 16, 2011

Farewell (Mr.Ambrose Felix) GM Lama aku

Ini cerita untuk bos aku la , bos lama aku GM ..
 aku dapat berkerja dengan dia adalah lebih kurang setahun.
Hehe aku cerita nie pon,
 sebab akak aku dah bising bila ko nak update blog ko tu.. heheh to jew lak yag aku asyik dengar bola dok cerita pasal blog nie huhu.... ish222 dah meleret lak aku nie .. sambung lik pasal Bos lama aku nie, Ferewell nie kami buat kat Club Gofl Kota Kemuning.. Boleh tahan la makanan dia tapi aku tak sempat nak snap picture makanan .. huhuhu.. Tapi masa nak p sini paling best kat Westport jam gilerr kami sangkut 2 jam dalam kereta naik sengal pinggang aku nie.. hehe
Sampai-sampai jew aku dengan kakak yang lain terus serbu makan .
lapar giler manenya tak lapar dua jam dalam kereta dengan ujan lagi lak tu, 
dah la baru balik keje sedih betol aku masa tu heheh... Nak tengok aku tu tudong kuning belang hitam.. 
Punya selera makan sampai tak toleh depan belakang dah lapor gilerr..

Heheh sambil makan kami pun,
 didendangkan denagan alununan suara sumbangan dan menyumbangkan lagu 
 staf2 stolthaven hehhe.salah satunya Kak Zai.
.  GM Baru aku nie pon tak lepas peluang Korang tau dia nyanyi  Lagu Suci dalam debu,
Boleh Tahan gak suara dia tapi slang cina to tak lari la hehhehe.. kelakar..

Ok gambar yang nie pulak, manager2 aku baju merah to En. Mohan dan yang bertopi to En .Azalan Lebih dikenali dengan nama John LabO hehehheh..  

 Haaa, Ini la gambar keluarga GM lama aku.. GM aku to yang berjambang putih to heheh Mr. Ambrose Peter Filex .. yang lain to anak-anak dan dan isteri mudanya hahahha....


OK ni last picture Kami bergambar beramai2 dengan staf Stolthaven Westport dn Bhd heheh.. 
Promote company name storage minyak and chemical sesape berminat untuk menyimpan minyak boleh hubungi Aku hahhaha....(Sejak bila aku jadi marketing nie !!!)

2 comments:

aishah said...

gambar aku takder ke?

Baitiey said...

Nak Simpan Minyak Masak blh tak t?.. nak sorok minyak la.. heheh..