sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Friday, October 21, 2011

Aku Juga Pembaca Komik Yang Tegar


Assalamualaikum....


Selamat Petang rakan2.......
selalunya ape yang korang akan buat bila ada masa lapang atau waktu santai.....

1- Ada yang suka melayari tenet terutama Facebook.. (macam aku jugak tapi mudah jemu )..
2- Ada yang suka bace novel (aku juga sama amat suka.)
3- Ada yang rajin update blog (aku tak seberapa rajin)
4- Ada yang suka bersukan ( aku juga suka tapi tak ada teman (>_<)huhuhu)
5- Ada yang suka memasak (aku ikot pada kerajinan)
6-Ada yang suka menonton wayang ( aku suka suka sangat tapi lau ada duit la)
7- Ada macam-macam hobi kat dunia nie...
8- Dan dan paling aku gemari juga adalah komik...
Tapi aku suka bace online sebab jimat.. tapi kalau novel aku beli sebab aku suka buat koleksi sape nak sewa silakan hakhakhak..













Antara komik yang aku suka bace... sekarang komik nie mudah kat FB pun boleh dapat...
dan ada jugak di bukukan kalau ada merupakan pembaca komik ini sila dapatkan di Popular ok.. Bukunya sungguh tebal.. tapi aku dah bace kat FB jadi malas nak beli.. hehe...




P/S : Jadi Ape Pula Hobi Korang Selain Berblogging nie?????

4 comments:

rATu kEBaYA said...

hobi titonlah.. ngantuk jugak ni.. huhuhu

nORmAL said...

Tido la koje ko kan...
aku nak tido marah suh mangon kemas umah la ape la..

Anonymous said...

damha...
ooo rupa2nya nor ni peminat tegar komik shabu...he333...selamat membaca ye utk mengisi lapang tu...

hz adam said...

on9 kowt..har3