sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Thursday, October 27, 2011

Idaman ku

Assalamualikum ..

Selamat Tengah Hari ....
hari ini aku senyum bagaikan di awangan sebab benda yang aku idamkam kini dalam genggaman ..

So hari ini mood aku adalah sangat sangat sangat happy...

dan terima kasih kepada sidia kerana sudi menghadiahkan benda yang menjadi idaman ku ini...




Gambar dari Papa GOOGle

Ini la dia Samsung Galaxy S Plus...pemberian sidia
Kalu ikotkan hati mau S II tapi dapat yang ini pun dah alhamdullilah...
Buat sidia Terima Kasih Sangat Sangat Sangat Terima Kasih...







Note : Tapi problem jugak nie , kata Ratu Kebaya lepas nie jangan nak bagi alasan tak update blog 
          sebab tak ada hp tau...Huhuhuh tak leh lah nag cengkelat...





Semalam 1 tahun kami couple...(26/10/2010)












8 comments:

rATu kEBaYA said...

tulah.. jgn nak mengelat ye..

nORmAL said...

Tak boleh rasa nak mengelat jugak laaa huhuhu

damha said...

dah tercapai hasrat dihati utk memilikinya...he333...senyum cikit...

gedek! said...

jangan pulak tak jawab fon...!

haha!

Lya Colours said...

bape harga ek.saya pon dok cadang2 nak tukar fon tapi tak de idea la. bajet pon xtau bpe.hahaha

.:fyzz:. said...

acewah.dpt dh apa yg dihajati..tahniah2..oo awak dua badk ngan ratu kebaya ya...:)..salam kenal..

nORmAL said...

damha : heheh dah tenyum lebar dah pon heheh

nORmAL said...

Gedek : telepon mesti angkat punya ,,,

Lya : harga leh taan la dlm sibu stngah , harga sbenarnya sibu 3.. menarik canti ada lagi yang terbaru galxy note harga 2ribu keatas..

fyzz: salam kenal kak.. ye kami adalah adik beradi.. jadi lau tengok blog dia adakalanya sama dengan dia hehehehh...