sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Tuesday, October 25, 2011

Gambar penting buat aku....

Asslamualaukum ......

Selamat petang... Mood happy sebab nak cuti Deepavali .....
Ops Sebelum terlupa ( Happy Deepavali kepada kawan2 yang berbangsa India)



Sebenarnya nak nyatakan tentang gambar ini ini jerk....







Yes nobody misess you like me...(-.-)












Khas untuk mereka (Ibu Bapa ku tercinta) sekiranya mereka boleh melayari intenet mesti mereka berbangga mereka mempunyai anak yang ada blog,   : p ape dah sengal aku nie hehhe.........






Abah Emak Love you so so much much much and always .....




and tak lupa juga kepada sidia..... Se.....



Sowe yer kawan hanya kaki jew tau yang mampu aku berikan ... sidia adalah secret...
(Ratu kebaya : Akak ko jangan gelak tau...)




........moga success dan selamat berusaha yang terbaik memperbaiki untuk lebih baik dimasa hadapan...






Tujuan : Saja nak luahkan perasaan loving2 tahap gaban nie kat blog huhuhu.....












5 comments:

damha said...

semoga ade kebahgiaan utk nor dlm melayari kehidupan ini bersama org yg tersayang.......

nORmAL said...

Insyaallah... harap begitu la...

ratusiput said...

salam...emm adik RK ke ni...slamat berkenalan ye...jgn memalu singgah blog ratu :)

.:fyzz:. said...

saya pun sayang kt ayah dan mak..tanpa mereka sapa la saya..

Snazzy Naz said...

naz tau..naz tau.hehee :)