sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Friday, October 21, 2011

Hanya Gambar Untuk Kenangan ku Kelak...

Assalamualaikum ....

Dah hari jumaat pun... wah bestnya ... dan mesti bahagia kepada mereka yang esoknya cuti...
tapi mereka yang seperti aku esok sabtunya kena kerja mesti lemah tengkuk an huhuhu...
tak ape lah kan yang penting kita happy ^-^ ....

dah lama tak update blog nie....
ramai yang bising bila nak update blog ...
macam popular jerk hahahah... (nada perasan)...

sebenarnya tak ada ape nak diceritakan so nak letakkan gambar kenangan keluarga aku sahaja masa hari raya hari tu tak letak lagikan... biar disimpan dalam nie buat kenangan aku kelak bila di hari tua atau pun untuk anak2, Itu jika time tu blog nie masih wujud lakan... mungkin aku merupakan bloger tegar seperti kakak ku Ratu Kebaya dan  Cik Ina DO DO Cheng










 Ini adik beradik ku... seorang jew tak ada sebab tak balik tahun nie dia raya dekat umah mertuanya... Sedey :(



 ini semua ada adik-beradikku, dan cucunya. abah dan emakku...

Ini aku dan anak2 buah ku serta EMAK dan ABAH tercinta...


anak2 buah ku... ada yang tak lengkap....
dah nak dekat Raya Haji pun baru nak update gambar Raya Puasa hehehehehhe

Ini saja yang dapat saya paparkan huhu... naka isi mcm2 gambar gembira dalam ini kalu boleh tapi ketiada masa laa....



P/S : Walaupun keluarga ku tidak seberapa kaya dan kadang2 hidup dalam serba kekurangn ....tetapi keluargaku adalah yang terbaikkkk..
        Aku sangat sayangkan keluarga ku... mak abah terima kasih sebab lahirkan Itam ... dan kepada-Nya aku bersyukur kepada-Mu






5 comments:

Eye_nee said...

kekayaan bukan ukuran kebahgian sebuah keluarga sis....

nORmAL said...

Yup betol to kak... Terima Kasih Kak...

rATu kEBaYA said...

alhamdulillah.. akhirnya ada jugak n3 ye..

aku pun sayang semua ahli keluargaku.. sebab tu airmata aku banyak keluar masa raya hari tu..

Anonymous said...

damha...
semoga semua keluarga nor akan dilimpahi dgn kebahgiaan dan keberkatan dlm kehidupan ini....

nORmAL said...

Akak : sama la kita.

damha : Terima kasih,...