sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Thursday, October 13, 2011

Assalamualaikum..

kepada semua geng2 bloger sekalian ape khabar...
dah lama aku tak update blog nie...
disebabkan Kemalasan, ke hilang tumpuan terhadap blog...
tapi walaubagaimana pun aku tetap pergi menterjah blog korang kan...
tapi to pun lau ada kesempatan.. huhuu..

salah satu punca aku tak berblog nie.. sebab hp aku to rosak jagi kalu aku tak buat blog tak ada gambar alahai tak best la... huhuhuh

banyak nka cerita tapi tiada masa la pulak ok la... bye bye..

5 comments:

rATu kEBaYA said...

updatelah lagi...

damha said...

slmt berblog kembali cik nor...he3333

nORmAL said...

Akak :( tak ada masa la.. mlm malas nak update ..

damha: terimakash huhuhu

Anonymous said...

damha....
wahhh..dah ade perubahan dgn background yg baru....

nORmAL said...

Yes mesti la ada...