sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Tuesday, March 29, 2011

Cari makan...



Assalamualaikum
&
salam sejahtera...

dah lama tak update blog nie sibuk sedekit dan sebenarnya tak ada idea nak isi otak ku beku,...
jadi oleh itu aku nak kongsi gambar dan tempat makan aku pergi minggu lepas boleh tahan sedap jugak la makanan yang sediakan walaupon ala makanan biasa jew... tapi yang best to Laksa serawak asyik dengar nama jew tapi tak penah makan so sekarang aku nak try sedap kew tak sedap..... jadi lihat la gamar dibawa..


Kawan2 semua tahu tak apa gambar hitam macam dalam frame nie ha nie la ,
Plug jalan-jalan cari makan yang Serina Tandatangan ,
.... Aku pon tak tahu tapi Si.Dia yang bagi tahu ape lagi '
aku pun ambil la gambar nak isi dalam blog aku ini hehe...





Ini pulak menu yang disediakan kalau nak tahu lebih lanjut sila la pergi ketempat ini ok...hehe
dan ape yang penting halal....




Ini pula pilihan minuman yang kami pilih asam boy,
dan holick panas urmmm sedap dan wangi holick ini..


Asian people memang best.... 




Last sekali pilihan makan yang melazatkan,
 ermmm sedap demakan hingga menjilat jari ...
Kisah hujung minggu mencari makan hehehe....






Note * Kalau anda nak tahu tempat ini terletak di lembah klang didalam Habour Place (MBO)
            Sila menikmatinya.... 

8 comments:

Eqmal said...

bestnya,,,hehe

rATu kEBaYA said...

banyak betul makanan korang ni.. korang bukan berdua je ke?

Azueriena Norash said...

so yummy...sedapnyaaa....laporr nieee

nORmAL said...

eqmal: memang best ...

Kak Esah : heheh biasa la.. tapi aku makan sikit jew dia yang balom samapi habis hahaha... time makan pon dah lewat to yang lapar...

Kak Azue : memang sedapkan mai singgah makan hehhe..

Eye_nee said...

makan..makan yer...sedap nampak...lapar la pulak pepetang ni..

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

sila bw naz ke sana masa naz dtg kl bbrapa hari lagi....mknn dia nampk sedap..huhu

Dee said...

lenkali bagi nama kedai/restoran dik..senang sket nak terjah..nampak sedap food2 tu..

nORmAL said...

Kak Eye nee : hehehe makan kak jgn tak makan kak..

Naz : Selamat datng ke k.l boleh jew pati nak makan kat sini kene datang Klang.. nanti akak ajak abg ambik bawak naz andai ada masa k..

Kak dee; heheh sowie kak lupa nak leatk la senang caeri tak ingat nama tempat nei al maklum lam dtg makan main redah jew... hehhe