sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Tuesday, March 1, 2011

Jejalan + santai ...penat tapi seronok....

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua kekawan ku heheh....

nak cerita sikit tentang aktiviti aku pada hujung minggu lepas setelah tak jadi balik kampung kenduri kawan aku Rohani ... Tahniah la pada pengantin segalanya sudah selesai walaupun tanpa kehadiran aku huhuhu.. sedihnya tak dapat pergi kenduri dia hehhehe tapi pape pon aku tetap happy hehhe enjoy dengan anak-anak buah aku hehehhe.... enjoy-enjoy pon akhirnya aku berjaya juga selesaikan masalah aku yang melanda sejak bulan lepas heheh dengan senang hatinya semalam aku kol bank dan berckap dengan kak Shida ....

Aku : Kak shida saya nie siti akaun bank dah siap kak boleh la potong huhhuhu...
Kak Shida : dah dik siap ke, baik nanti akak potong terus nanti yea... 
Aku : baik kak , Terima Kasih
Kak Shida : sama-sama .
Heheh Selesai... 
Di Bawah lak gambar kami melepak sepanjang hari ahad ..
silalah cuci mata dengan gambar kami heheh...


Gambar ini aku ambik sebab masa nie kat dalam Esso Mobile bukit tinggi heehe masa nie kami tengah nak melantak serapan pagi sebelum pergi Maybank kat jasco bukit tinggi heheh .... Kereta parking kat dalam jasco haha jauh juga nak jalan huhuhu



Pertama kali makan kat dalam Esso nie On the Run..
suasana masa seronok to hehe best jugak makan kat sini .....




Ini la santapan pagi kami menjelang tengah hari hahha gila banyak makan macam mane nak kurus hehe..



Wajah kami yang ceria di pagi hari hehhe...
dah selesai makan aku pun segera pergi ke jasco ...takut ramai orang ..
tapi orang bank to cakap minggu to memang ramai orang sebaik aku tak terlambat heheh...




dah selesai masalah kad bank aku to aku pon jejalan kan jasco tapi aku tak ambik la gambar dalam jasco to kan ala korang pon bukan tak penah pergi heheh... Habis kat jasco kami pergi ke tesco la suma yang ada perkatan (co) kat belakang kami terjah berjalan sampai bengkak kaki hehhe...
tak Habis kat tesco kami pergi Jalan Taiping Kelang pulak cari baju raya anak buah aku.. Jalan punya jalan perot pon lapar so singgah makan kat situ dekat-dekat jalan taiping tu jugak nama tempat makan to
Amat Char Koay Teow...........



Ini gambar dalam kedai...



Ini Pulak makanan yang aku dan eda pilih nasi kukus...
 along lak makan mee hailam hehe aku tak ambik lak gambar dia...tak sempat lapa sangat...


Ini masa tunggu makanan so nak jugak aku poshingkan 



dan akhir sekali heheh kami singgah pulak Tanjong Harapan melantak roti kami beli kat dalam jasco ...


Cute miute tak kita orang hehehhe (Perasan harusla kan kan ) 

4 comments:

rATu kEBaYA said...

cutelah

Fieza79 said...

ni edisi jalan2 cari makan ye...penat tp seronok sb jejalan ngn member2 kan...

nORmAL said...

Kak esah : mesti la cute hehhe..

kak fieza79 : heheh betol kak best sanagt sampai tak larat nak melangkah hehhe.. penat yang berbaloi...

damha said...

kat penang sany char ko teow n sungai dua char ko teow paling best...