sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Thursday, March 17, 2011

Cuti....

Assalamualaikum...
&
Salam sejahtera...



Cuti Cuti dan Cuti......
best semua orang Cuti...
Cuti sekolah ...
ambik Cuti...
dan MC pon kira Cuti jugakkan hehhe....
Bos besar aku pon Cuti...
Jadi makanya bila pulak aku nak Cuti nie...
huhhuhuu aku nak Cuti la...
bila masa yang sesuai untuk aku berCuti nie...
bila kerje aku nak selesai aku nak Cuti laaa ...
Cuti tunggu aku tau....
Aku nak Cuti.......
emmm.. 
nyamannya kalau dapat Cuti.....
macam di awang-awangan..
 hakhakhak..









note* hahaha itu jew aku nak cakap, yang aku nak cuti cemburu tengok orang bercuti......
          tah bila time aku lak......












7 comments:

damha said...

bercuti utk tenangkan fikiran ..bersantai dgn alam....rehatkan minda.....jauh perjalanan luas pengalaman...

nORmAL said...

damha ; hehehhe masalahnya waktu itu tak kesampaian.. masa suntuk dan tiada ruang -ruang lepangan hakhakhak

nadia ar-rumaisha said...

akak baru saja cuti semalam.... hurmmm tp xcuti manapun sbb busy settle urusan lain...

rATu kEBaYA said...

esok aku nak cuti.. dah apply pun.. jangan jeles... hak.. hak.. hak.. sebab nak bawa uzrei g X-tray

nORmAL said...

Kak Nadia : hehehhe tapi best kan kak dapat gak cuti huhuhu....

Kak esah: ko memang kan cakap la dengan aku leh cuti heheh tapi tak pew la rugi jew aku cuti sabto nie aku keje so tak yah la cuti hehehe....

LaDy DrEaM's... said...

Ratu kebaya: X-Tray uzrei?? napa ngan uzrei?

Normal: aku lak baru start cuti semalam... anak angkatku tak datang nenek dia bawak dia balik kg... rindu kat dia...

nORmAL said...

lady dream : ok la kan huhuhu nak cuti nak cuti...