sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Wednesday, March 30, 2011

Pagi sampai opis...

Assalamualaikum 
Salam Sejahtera

Rutin harian pagi-pagi biasanya aku on computer lepas to ape lagi ...
benda utama yang aku layari mesti la facebook  apa aku pon tak tahu,
padahal bukan ada orang nak komen aku pon ,Mungkin dah biasa kot mesti nak buka tengok perkembangan kawan-kawankan .. biasa la akukan kawan sejati yang sentiasa setia dengan kawan-kawan ku heheh (pelasan)

Selepas facebook benda kedua yang paling penting dan paling utama aku nak hadap apa lagi mestilah blog aku lakan  ...kenapa sebab aku suka masuk blog orang bace blog orang walaupon kadang-kadang jarang masuk atau pun aku masuk tapi tak komen.. bukan tak nak komen takut nak komen sebab tak tahu nak komen ape kang salah komen dah jadi lain lebih baik diam daripada komen benda yang salahkan heheh...  
Tapi kalau ada blog yang aku komen to, mungkin sebab aku rasa aku boleh komen blog to hehhe...Lagi satu aku mesti lak nak tengok siapa komen blog aku kan dan kene la balas komen-komen korang semua betol tak ... dan kepada kawan-kawan yang sudi komen blog aku terima kasih banyak banyak yea.. sudi membace blog aku yang tunggang langgang ini ... Terima Kasih... (",)

Tapikan apa sebab aku nak cerita fasal blog dengan facebook nie kan .. ermm senang cerita aku tak tahu nak isi ape dalam blog aku nie ...tak update kesian pulak aku tengok blog aku nie kan ....



 Gambar dari google....


Note * kawan-kawan semua senyum-senyum selalu semoga ceria semuanya...




4 comments:

rATu kEBaYA said...

senyum seindah suria.. yang membawa cahya.. kau tersenyum.. ku tersenyum... tak ingat lak liriknya

Eye_nee said...

Senyum itu satu sedekah...ko bnatai jer la Normal...tulis je apa yg kau mahu dlm bloq ko..dan komen je apa yg ko pikir betul...

nORmAL said...

kak Esah : seyum tak perlu kata apa senyum tak perlu kata apa. heheh...

Kak eye-nee : heheh tgh bantai jew la ni kak to yang merapu to hahah...

damha said...

senyuman itu penawar duka..menceriakan wajah n menyinarkan jiwa...