sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Tuesday, April 5, 2011

ice barr...

Assalamualaikum & salam Sejahtera

Apa khabar kawan-kawan semua harap sihat -sihat semuanya... apa korang buat hujung minggu lepas..
macam aku lak macam biasa la hujung minggu pergi jejalan makan-makan ...
biasalah tak ada kerje lain... asyik berjalan jew kami nie kan.....
dah jejalan mesti perut akan mengeluarkan bunyi lagu dangdut mari berdansa 
minta disisi makannan... kami kalau pergi jejalan tak ada tempat lain mesti MBO tengok wayang...
 sebut tentang makanan nie kat bawah gambar makanan yang kami pesan dan menyelerakan la jugak kan ...



Hot dog yang besar giler huhuhu dengan sayur mayur yang sedap ...
(untuk Si dia)  sedap dan berkhasiat mana taknya sayurnya,
  kobis dengan perahan limau aku pon reti buat  hakhakhak...



Chiken chop bersama nasi ini pilihan aku.. sedap dan mengeyangkan..




Hasil pesanan kami heheh..





Ice blanded yang menyejukkan tekak ....





Ruangan tempat bayar selepas makan ...




ini lak dia punya nama restoran ICE BAR... 
kalo masok kat sini korang rasa macam makan kat kuar negara ada salji hahahhhh...



Note * Sila la singgah menikmati makanan disini... tapi yang paling syok dia punya aiscream sedap
            dan lazat macam2 perisa ada... .. (Kami tak makan aiscream sebab hari to dah makan... lagipon kene
                                                               tengok buget hehhe)


8 comments:

Azreen Zunairah said...

sedapnya tgk gambar2 tuh semua..meleleh air liur...huhuhu

damha said...

bila tengok nama tempatnya terasa akan kedinginannya...bila dah masuk kat dlm terasa akan keenakan makanannya...sesuai utk bersama sidia...he333

LaDy DrEaM's... said...

Wah promote kedai makan nih... dapat syer ker??? apa pun ns memang menyelerekan... nih yang buat aku nak pegi nih...

nORmAL said...

azreen: yes seda[ dik sila memcube k...
Damha : awak nie dam sekeh kang hakhakhak...

nORmAL said...

Ain : heheh satu m'sia ma kena la promote kedai makan... blog nie bukan orang m'sia jew bace orang luar pon ada tau...

rATu kEBaYA said...

aku orang luar malaysia pun rasa macam sedap je.. dulu masa dok US.. selalu order hotdog yg panjang2 tu.. Erm.. macam keluC*han pulak

nORmAL said...

akak.. hakhakhak ko nie kak... ish222

Redbloodsnow said...

eee menyelera sungguh makanan suma tu ah. gulpssss tgk..hehehe