sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Wednesday, April 27, 2011

Teringin nak Makan Keropok Lekor ....

Assalamualaikum..........  






Bestnya la kalau dapat makan keropok lekor pada saat2 ini kan...








emmm sedap-sedap temenung nak mam keropok lekoor sekali Mr.Yap Ah loi (Nama sebernar Yap Boon Guan ) datang la nak services komputer..
dan apa yang paling bestnya dia bawak keropok lekor .. yea yea yea yea keropok lekor, gorng pisang dan cucur udang hahah bestnya.....




Perut yang dah kenyang tadi makan nasi dah jadi lapar balik wah ajaib ini heheh...
apa lagi jom kita bedal keropok lekor.... Sila tengok dan hayati saja la yea...  (Aku nak makan kejap)... 







Ini la buah tangan Mr . Yap Ah Loi to bawak yew... supplier aku bawak keropok lekor hahha
 (aku yang paksa, Kejam aku kan aku paksa dia bawak kalau tak aku tak nak bayar )







Ini lak makanan yang aku nak bedal.. aku ambik tak banyak pun selebihnya kawan sekerja aku yang lain bedal selamat menjamu selera kawan-kawan ..
(Minum dengan Nescafe panas sedapnya)

:-)Terima Kasih ye Yap sebab belanje aku keropok lekor




P/S: heheh bila nak kurus nie kepala nie asyik nak makan jew...
        tak pew hari ini jew kantoi makan esok start mula balik diet hakhakhak... 
        Normal normal bila kau nak slim macam orang lain nie... 
        (dan kepada rakan bloger dan rakan yang tak ada bloger tapi tengok blog aku
         apa santapan korang pada petang ini)

6 comments:

nabilah_2908 said...

baiknya supplier bawakan makanan..hehe.. ;)

sy pun teringin nk makan kerepok lekor..tp teringin yg ori dr t'ganu punya...hmmm...sedap kan..? haih...nk ke tganu...jauh sngt la pulak.... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
BLOG REVIEW:BRIGHT OR DARK

rATu kEBaYA said...

tu dah kira rasuah.. hahahaha.. tak takut ker... lain kali bg aku sikit

nORmAL said...

Nabilah : heheh tak dapt yg ori mcm nie pon dah puas dik yang penting dapat.. hahah supplier to takot payment dia tak bayar to yang gigih bawak to hahha..

nORmAL said...

Kak esah ; rasuah kew hahah tapi dia tak bawak tetap aku kena bayar jugak heheh mcm mane to... nak bagi dah abis dah ..

damha said...

waduh2..lo bikin gue terliur dibuatnya...lain kali kirim kat cini cikit ye...he333

nORmAL said...

damha : hehhe boleh boleh nanti saya kim kat peneng erk heheh... bila nak buat puisi untuk saya hehhe..