sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Monday, April 18, 2011

Pagi Isnin

Assalamualaikum 





Hari ini hujan + guruh sabung menyabung membuat ku tak tidor  sampai pagi...
hari ini pergi kerja dengan muka ngantok  + segar dengan kena hujan gerimis pagi tadi...
hari ini juga kakak aku Ratu Kebaya tidak kerja ambil cuti huhuhu bestnya kalau dapat bercuti macam dia..
tapi tak boleh kena simpam cuti untuk raya dan untuk hal-hal penting hujung tahun nanti hehhe...


Semalam tak keluar pergi mana-mana pergi kenduri Mak mentua kak (kak Inor) aku pun aku tak pergi...
malas + penat * sedih = tidur sehari suntuk tak ingat dunia hahhahahha......



So hari ini aku kena  hepi + banyak kerja  = aku kena bertenag  untuk siapkan kerja..hahah
banyak kerja tertunggak ini, tapi sempat jugak arr update blog lagi, dan itu seharusnya ok...




kepada rakan-rakan sekalian selamat menjalankan kerja anda dengan berhemah cewaaahhhhh hehhe..... (aku pon sekali kena berhemah)







Google





Note *  Siapa suruh tak siapkan kerja minggu lepas padan muka sendiri hehhe

8 comments:

damha said...

hahaha..syoknyer tido sampai x ingat dunia...huhuhuhu

cayob said...

heheh...hai..salam kenalan...ee comelnya muka....nak tanya sikit...awk kurang aktif dlm bloger?

kalau le email sya ye.....

http://cayob.blogspot.com

rATu kEBaYA said...

hehehe... aku cuti pun penat tau..

nORmAL said...

Damha : hehehhe mestinya best in the world tapi mata jadi penat lak..

nORmAL said...

Cayob: heheh salam perkenalan.. mekasih -mekasih Malu2nya comel kew... yup kurang axtive dlm blogger huhhuh kenapa ada tip mcm mana nak aktive kew...

nORmAL said...

Kak Esah: heheh penat erkk jejalan pon penat kew..

LaDy DrEaM's... said...

huhuhu... jengjalan pun penat gak cu...

nORmAL said...

Ain : iyo la kamu tu hahah ...