sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Thursday, April 28, 2011

Contest Time ....Sila masuk jangan malu jangan segan tau

Assalamualaikum






Contest bermula ye kawan-kawan tujuannya rahsia tau...1st aku buat contest ada sambutan agak-agaknya ada sambutan tak?? , kalau tak ada pon aku tetap nak buat hahha peduli apa aku..
Contest ini pun permintaan dari seseorang tujuan dia hanya dia saja yang tahu .... dan aku sendiri pun tak tahu hahahha...

Tapi contest nie bukan suka-suki tau ada hadiahnya , Hadiahnya biar la rahsia sebab penaja contest nie berahsia betul...Ok seterusnya nak tahu lebih lanjut tentang contest nie sila turun ke bawah ada syarat-syarat dan macam mana nak masuk contest nie...




Gambar sebelum kenal sesorang 





Gambar selepas kenal sesorang















Syarat2 penyertaan.

1) Copy header ni ye dan lekatkan di N3 korang










2) Nak Follow pun boleh, tak Follow pun boleh

3) Masukkan Blog aku ni ke bloglist korang.. untuk memudahkan pada yang menyertai 
     Contest ini . 
kalau korang tak nak masukkan pun aku tak paksa.

4) Buat n3 dan  cerita kan perbezaan gambar aku nie sebelum dan selepas kenal sesorang , sila tinggalkan link korang di ruangan comment

5) Pemenang berdasarkan pada Cabutan bertuah dan pemilihan di buat oleh penaja hadiah tersebut (kira Lucky Drawla). 

6) Tag seberapa banyak rakan yang korang sayang

7) Tarikh mula penyertaan 23 April 2011 dan tarikh berakhir 28 May  2011
8) Pemenang akan diumumkan pada 31 May 2011

9) Akak aku si Ratu kebaya aku pinjam ko punya syarat contest erk dan ada
beberapa yang aku ubah sikit hehehe... lehkan lehkan jangan kedekut dengan aku hahhaha..


Note* hehehe kepada semua rakan-rakan ku, aku berharap korang dapat joint contest ni dan
           tunggu hadiah yang bakal anda terima.... dan contest nie pon atas cabaran dari sesorang 
           penaja tetap untuk hadiah pemenang hahha... dan korang tahu apa motif dia suruh aku 
           contest nie sila comment sikit andai korang ada jawapan...


















10 comments:

LaDy DrEaM's... said...

saya tak berapa faham ler macam mana cara untuk saya masuk contest ni ler... cer citer cer citer skikit....

rATu kEBaYA said...

aku gambar sebelum takderlah... sume dah hanyut kena banjir

damha said...

sebelom kenal seseorang saya lihat raut wajah nor seolah2 sedang mencari sesuatu yg kekurangan dlm hidup.....sesuatu yg ingin dicapai......bila dah tercapai tujuannya tersenyum simpullah jawabnya....bertambah ceria n bahgia sekali...he3333

nORmAL said...

Ain: kenapa ko tak paham macam mana aku nak terang kan erk

nORmAL said...

Kak Esah : ye kew hanyut dik banjer... bila banjir to pelik pelik bukan dalam album ko banyak gambar..

nORmAL said...

Damha : hahahha lebih kurang la too... damham awak masok la contest nie comfir awak menag hahha buat puisi untuk saya tau...

damha said...

slm nor...nor nk puisi yg mcm mane ekkk...leh siarkan dlm ruangan blog ni ke...

nORmAL said...

damha boleh dam bagi jew kat nor.tak kisah la damha nak buat puisi mcm mane pon nanti nor siar kan kat blog nor.. hehhe

nabilah_2908 said...

selepas kenal seseorang...wajah kamu lebih ceria..bertambah cantik..berseri2.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
NASI GORENG AYAM GIANT

nORmAL said...

nabilah : hahah mungkin tunggu apa kata penaja,,,