sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Thursday, June 2, 2011

kerje.. aku nie asyik makan jerk.. an eh... bukan title nie dah banyak kali aku kuar kan ermm tah lerr.. tegok jew la k..

Asslamualaikum kepada semua rakan2 ku sekalian.. hahaha skema ayat...


makan dan makan ... itu jew la kerja aku.. tapi biasa la lumrah hidupkan, perlu makan untuk hidup...


tapi bukan hidup untuk makan yew kekawan hakhak ape arr aku merepek ini...


so malas nak cerita panjang korang tengok jew la gambar apa yang aku makan nie dan korang


 pikir la erkk nanti akhir gambar aku celita.. k.. peace hohoho....







Apakah ini sila teka...makanan basah...





sayur-mayur sodap-sodap belako...





bahagian makan kering...





Hasil tangkapan... comel kan kan kan...yang pink tu....





sayur mayur tadi... 




Mee dan Beehunn... Mee Hijau to sodap...
 aku suke aku suka... nak mam lagi.. (stop gemuk nanti huhuhu.. :-( .... )





Udang,kambing dan ayam BBq sedapnya semuanya sedang dimasak.....





Buah-buahan aku jerk yang balun.. biasa la kesukaan ku....hehhe..




dari jauh aku ambil gambar yang giler sengal banyak betol aku dan sidia makan...
memang kami nie kumpulan kuat makan kot... sapa nak joint sila masuk... hahahha





Last sekali disini la kami makan... Steamboot Antarabangsa...
dekat MBO (Harbour Place) Tingkat 2....






Sedap tak kekawan sila la datang yew... RM 25.00 /person

* Makan sepuasnya, makan mana anda suka....

* Ada Aiscream ok... termasuk dengan harga yang kita bayar ok..

* Time tiada had ok... duduk la sampai kematu...tapi jangan le melampau yew hahha.....

* Tapi lau makan tak habis kene bayar tau... so berhati-hati la ketika makan...






P/S : Kepada (Sidia) Terima Kasih sebab  belanja (Aye) makan mahal tooo 
Kepada kakak (Ratu Kebaya) ku nanti kita try sini k.....tapi tunggu aku bonus laa...
tak pun masa to rezeki aku dah lebih ,tak pon kita thong thong laaa..(bape banyak atau daa..) Hakhak.. Peace..









9 comments:

damha said...

wah sedapnyer menu steamboat nor tu bersama sidia...he3333..berkhasiat n berkrim...huhuhuhu

Lia said...

lama sudah tak makan steamboat yg berasap2 ni.. sedapnya tgk..

nORmAL said...

Damha : hekhek berkhasiat la jugak hahha... makan sampai pecah perut ni dibuatnya... hooo dah boleh komen nampak hekhek...

nORmAL said...

Lia: sedap cik lia mai la mkn steamboot hehe .. banyak syok ...

damha said...

ni baru leh komen..he33..sebelum ni ada problem...tapi ade juga blogger yg lain saya masih x leh komen..

rATu kEBaYA said...

bila tu?

nORmAL said...

damha : hehhe ok la tue...

akak : huhu bila2 pon boley hakhak..

YATZAKIE said...

lamanye xmkn menda ni...teringin la plak rasaya..huhu

lupelak..saya singgah.camat berkenalan..

nORmAL said...

YAtzakie : heheh dah lama tak mam er... sila mam ...sedap ... rasa2 nak buat cendiri pon ok jigakan bahan2 pun sonang jew..