sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Tuesday, June 7, 2011

Tanya sama pokok apa sebab goyang .........???


Assalamualaikum...

jom dengar lagi ini.......




Saya suka lagu ini... penuh dengan maksud-maksud tersirat...

penuh pengajaran.. simple jew lagu ini...

tapi sungguh menyusuk jiwa....

anda pula bagai mana??

suka akan lagu ini?

dan mengapa?

Peace!!







P/S : buat masa ini saya amat-amat perlukan ketenangan...

      rasa nak pergi jauh, tempat yang sunyi dan sejuk..
     
      nak pergi jejalan mencari ketenangan...

8 comments:

LaDy DrEaM's... said...

Mr. Suami saya suka... Tapi group nih dah tak besh tanpa lan....

nORmAL said...

ain : aku tak kisah yang penting lagunya suma best2 hehe

rATu kEBaYA said...

ko kenapa.. asik nak ketenagan je

damha said...

tanya sama hati... apa asal sayang..hati jawab ...kerna hati dah suka....semuanya bergantung pada pokok hati kita...utk melakukan sesuatu yg kita rancangkan...kalau hati ikhlas tentu kejayaan akan mendatang....n mendapat keredhoaan...

nORmAL said...

huhu nak ketenangan la kak.... nak p berehat tempat yang best.. senang cerita malas nak p keje hahha...

nORmAL said...

Damha : Inysaallah...

nadia ar-rumaisha said...

kenapakah kamu dik? jgn mcm neh tau, be strong selalu ya

nORmAL said...

Kak Nadia ... hehe selalu strong kak badannya pun strong...