sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Thursday, February 17, 2011

Durian + BBQ santai dimalam sabtu...


Salam selamat pagi ..... 
dah lama tak update entry nie hehehe malas sebenarnya lagi pon tak tahu nak update ape kan...  ok kali nie nak update gambar malam kami berBBQ bersama keluarga di kampong hehhe ....
meriah macam ini la kami bila berkumpul bersama keluarga ada saja yang akan kami buat terutamanya kalau bab makan memang no satu la hehheh.... (keluarga yang kuat makan to badan suma besar-besar hehehhe...)
tapi bbq ini tak bape lengkap la yea la last minit punya rancangan dah petang la to nak cari ayam kat mane kan  pasar dah tutup so kami berBBQ dengan ikan serta makanan yang telah siap seperti burger, sosej, roti dan sebagainya hehhehehe.... Tapi ape yang penting dalam perjalanan kami ternampak durian la pulak so ape lagi hehhehe suma hantu durian kami pon jom kita pergi membeli durian hheheh... 

seterusnya sila la melihat aksi kami de bawah hehe...



Setelah selesai mememilih tukang jual pon bungkuskan durian untuk kami....


Aksi kakak aku ratu kebaya bersama dengan anak-anak buahnya hhehe.. (sibuk nak bergambar jugak)


Inilah hasil pencarian kami semua heheheh... 
dan disebelah malam pulak pembakaran dan pengeluaran asap bermula heheheh...


Tukang pembakar kayu ngeee~ tak pakai baju terseksi sikit la...


Ini pembantu umah  ( anak buah) sedang bancuh air comel tak siapa berkenan boleh masuk meminang... 


ini pulak tukang tengok api heheh



Ini la hasil makanan yang telah dimasak sampai hagus hahahha...


Sesi mengupas kulit durian hehehe  (mengopek kulit durian)
tengok Ratu kebaya tu makan tak ingat dunia sedap durian nie....


Last picture heheh kesantaian terserlah selepas melantak dengan lahapnya memasing termasok Abah ku yang tercinta hehehheh....



Nilai : memory terindah ..... Bahagia terasa ......


4 comments:

LaDy DrEaM's... said...

Yeah sweet memorial, sampai pic aku pun tak der..

nORmAL said...

hahha tak pasan gambar ko tak ada nak wat mcm mane to je gambar yang sempan diambil hehehe...

rATu kEBaYA said...

hehehe.. best.. suka gambar masa beli durian.. comei aku masa tu.. hak hak hak..

Haisa said...

hahaha comel yea tukang cerita tak ada dlm nie huhhuhu...