sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Thursday, February 17, 2011

Hadiah untuk sape ???

Salam semua ......



cerita tentang hadiah korang tengok jew la gambar di bawah nie hehhe...
 malas nak taip banyak-banyak...


Ini kotak hadiah hehhe...



manakala ini pula (giler skema ayat aku hahahha) kotak yang telah di isi dengan sehelai baju..
cantik tak aku suke warna baju nie hehehhe...


Last kali siap dengan bag hadiah sekali dah siap bungkus la hehheh....
Hadiah nie aku nak beri kepada sesorang sebab Hari nie bufday SIDIA (17.02.1987) heheh
Pertama kali aku bagi hadiah nie weiii mcm mane nak cakap huhuhu...
Kepada SIDIA yang menyambut ulang tahun kelahiran yang Ke-24...
Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan diberkati Allah s.w.t... 




Oooorg kata : kalu bagi baju nie tak kekal betul ke????
                      aku dah beli ada orang cakap macam to lak rasa cuak pun ada..
                      pape pon aku berserah pada-Nya yang menentu segalanya... huhuhu TaKottttttttt... 
                      niat aku baik nie juz nak bagi hadiah jew bismillah.......

2 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

selalu orang cakap cam tu, tapi makcik tak percayalah benda tu semua.Ajal , maut, jodo, pertemuan kehendak Allah SWT.Bila lagi nak bersatu, jangan lupa jemput makcik ye.

nORmAL said...

hahah kak ina nie... lambat lagi belom terfikir lagi.. tunggu dan lihat jew erk hehehe... pasti di jemput hehhe..