sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Saturday, February 19, 2011

Melepak di Malam Sabtu ...

Assalamualaikum...


hehe beri salam penuh hari ini sebab orang kata dan tenet pon kata tak elok dan tidak baik memberi salam separuh kerana nanti maksudnya sudah jadi lain..Itu apa yang aku dah baca la hehe...
baiklah karang terlalu banyak sangat aku menaip kang banyak sangat aku melalut hehehhe...
Sambung kisah melepak nie selepas berBBQ pada tengah malamnya dan sebenarnya (heheh mcm lagu yuna pulak)  jarang kami melepak kat kedai minum nie selalu balik kampung kami just melepak kat umah mak aku jew hehheh ... sebab kami melepak kat kedai nie ada sebabnya hehhe nak tau sebabnya semua bermula dengan..


Aku : Along haus la ko pergi la buat air....
Eida : Along ,ucu aku boring la....
Fateen : senyap (sebuk ber SMS...)
Caca : senyak jugak menyibuk jugak berSMS hahah
Along : aku malas la cu nak buat air, air masak tak ada ....
( punya malas nak masak air teruk betol)
Aku : Along jom ar p Tanjong kita pergi mimum haus la bosan lak to... 
Eida,Fateen,Caca : NAK IKOT>>>>>!!!

Along : Jom kita Pergi Tanjung...
>
>
>
>
Bersiap
>
>
>
Start engine kete zoommmmmmmbrommm Pergi Tanjong heehhheh 
Lihat la hasil tangakapan gambaran kami di Restorant Kassim Selamat ahhahahah ( Restorant Kasism Tanjong Karang Jew memandai jea aku tambah hehehhe) 



Aku dan bersama anak-anak yang  bukannya lahir dari perot aku hahah.. (sengal Aku nie)



Aksi yang agak sopan la jugak hahahhaa....


setelah minum sampai semua dengan lahapnya menyedut air tersebot tak ingat dunia sambil sempat posing ambil gambar hahahhaha..... (haus gilerrr) pastu kami pon pergi jejalan ke sawah hahah malam-malam buta ape yang nampak , cuma nampak lampu jea....tapi menyeronokan hehhe....



P/s : Jangan la malas nak bancuh air buang duit jew p minum hahahha (tapi best dapat macam  nie sesekali  bersama anak-anak buah tersayang yang kadang2 buat aku bengang punya malas korang nie haha)

8 comments:

rATu kEBaYA said...

apesal tak ajak aku.. dahlah aku sunyi masa tu.. sian aku.. tak acilah macam ni..

nORmAL said...

hahahah.. ko kan sibuk mengulitkan anak ko .. mane leh ajak.. nie pon keadaan yang tak dijangka hehehe...

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

tapi best bila outing bersama2 fmly :)

nORmAL said...

SNAY: hehehe dik mmg best.. so bila nak mai semenanjung... leh kuar dengan abang....

Hantu Kak Limah said...

ohh tanjung karang,makcik igt tanjung gila tadi...huhu..nape ratu kebaye x join....

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

ujg bln 3 insyaAllah naz akan datang. tapi kejap jer. tak smpat kot nak outing... :)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

la ingatkan makan bagai, sanggup tu keluar semata-mata nak minum air.memang sengal adik bukan lahir dari perut ko tu.hua hua.ratu kebaya ketingalan keretapi ke?

nORmAL said...

HLK : hehehe takkan la tanjong harapan ada restorant kasim....

SNAY : hehehe tak pew jumpa lain kali jew..

Kak ina: heheh malas punya pasal kak tak leh nak wat pew la hehehe/...