sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Wednesday, February 23, 2011

Topeng hehhehe

Selamat Sejahtera semua hehhehe hari ini nak wat entry kene pakai topeng  kat office aku nie.. 
kene pakai bukan sebab kene H1N1 tapi sebab bos aku nak renovate dia punya bilik dia kata bilik dia dah gelap dia punya partition bilik , to yang dia nak tukar ala sebab gelap bukannya ape dulu bekas bos aku dulu suka hisap rokok dalam bilik dia ... busuknya bukan kemain lagi bau rokok to... 
 ok la malas nak cerita panjang-panjang korang tengok jew la gambar kat bawah nie hayati la yea hahahha ..


inilah topeng yang aku kene pakai motifnya untuk elak daripada habuk hehhe..


Hasil Gambar setelah memakai topeng heheheh...


 perbincangan untuk pembukaan partition  


proses pembukaan dan permasangan sedang dijalan 
heheh wat ayat skema sikit heheh...


Akhirnya ini la hasilnya partition baru untuk mR GOh (GM baru sumanya nak baru hahha)





p/s : pakai pon tak guna mane ada habuk pon masok kat bilik kami hahhaha...
       wat aku sesak nafas jew pakai topeng to huhuhu

10 comments:

rATu kEBaYA said...

n bukan gambar 5 bulan lepas ke.. hahaha

nORmAL said...

banyak la ko gambar 5 bulan lepas baru minggu lepas renovate partition la kak ... bulan lepas mane ada ..

rATu kEBaYA said...

hehehe.. saje je

nORmAL said...

ngada .... hahahha

Cik Ina minat Do do Cheng said...

makcik memang lemas kalau kena pakai mask cam tu. 1/2 hari cukup, hazab.

nORmAL said...

kak ina: betol to sesak lau pakai huhuhuh

Fieza79 said...

wahh aman ler lps ni..dh da sekatan...hehee

nORmAL said...

kak fieza : tak ada amannya kak sebab nak masok bilik bos kene masok bilik saya dulu huhuhu tak syok laaaaaa cedey nie ..

Eye_nee said...

Sesak napas la kalau pakai topeng2 ni...tp masa jd catwomen dulu tak pulak lemas....hehe..

nORmAL said...

kak eye_nee: heheh masa jd catwomen ada kuasa kak heheh to yang leh tahan to...