sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Monday, May 23, 2011

emmmmm tak tahu la......

Assalamualkum.....



entry hari ini emmmm tak ada mood laaa....

penat sangat kot....

runsing sangat-sangat juga.....

adoiyaiii cube la faham...

kenapa mengapa ape sebab ....

arrr penat betol la nak fikri....

malas arr nak fikir lagi...

lantak arr......









P/s : jangan di tanya mengapa ok...

8 comments:

rATu kEBaYA said...

aku nak tanya jugak.........

ko kenapa?

nORmAL said...

owh kan aku kata jgn tanya degil erk...'

rATu kEBaYA said...

eleh.. asik emosi je..

damha said...

harap2 siti akan dapat ketenangan n kebahgiaan semula....mmglah penat jika memikirkan keadaan yg sentiasa menimpa kehidupan kita ...tapi kena tenang menghadapinya....

nORmAL said...

Kak Esah : heheh tah arrr aku rasa taun nie taun aku emosi lebey kot hakhakhakh...

nORmAL said...

Damha : thanks huhuhu

nadia ar-rumaisha said...

normal ckp jgn ditanya mengapa tapi akak still nk tanyer....ngape emo sgt akhir2 neh....sila terangkan pada akak....

nORmAL said...

Kak Nadia: hehe biasa kak huhu geram sikit kekadang dengan suma orang di sekeling.. ponin kak nak layan kerenah mereka.. but now dah ok dah hehe..