sweetblack musuk2 sayang....

Sila tinggal URL korang kat sini

Monday, May 16, 2011

Lorry.. (06.05.11) dan hari ini juga Lorry

Assalamualaikum ....






Selamat Pagi kepada semua rakan-rakan ku sekalian...
nak cerita sikit bukan apa lak bagi tahu jew pengalaman pergi kerja naik lorry...
hehehe best cuma penat nak panjat lorry to sakit bahu di buatnya...hakhak lagi-lagi la masa hari jumaat to..
aku panjat lorry pakai baju kurung cuba korang bayangkan mcam mana dengan badan aku yang montel nie hehe.. tapi hari ini senang sikit laa sebab pakai seluar... satu masalah aku bila nak turun mesti kaki terkehel sikit nasib baik pandai cover huhu kalu tak mau terseliuh terus huhuhu....




Dah sampai tempat keje biasa arr kan naik lorry mane ada perempuan pergi kerja naik lorry macam aku .. aku ini istemewa sikit hakhakhak... bila sampai tempat keje lelaki kat tempat keje aku suma pewittt kat aku...
masa mula-mula sekarang diorang dah tak kisah kira aku hebat arrr.. nak tau lorry apa aku naik lorry tanker bos abang ipar aku punya .. best naik lorry ini tinggi nampak sumua permandangan indah ... Tapi aku cakap pemandu lorry memang terbaik... ingat senang kew nak panjat nak turun lorry sakit badan ooo.. sekarang aku tengah menaip nie pon still sakit bahu... dah la malas nak cerita lebih korang tengok arr gambar aku naik lorry ini....











Lihat wajah ceria naik lorry, mak sakit bahu huhuhu....




Pandang depan baik lorry to ish2 ish.. hati hati berat to terkedek-kedek.. 




Abang ipar aku , masa nie tengah wat pusingan nak anta aku ke tempat keje.. .
sebenarnya tempat keje aku dengan abang ipar aku bersebelahan jew... 



Taaa daaa ini la lorry yang aku naik, gambar ini aku ambik dari bilik bos besar aku tau..
korang tenyap-tenyap jangan bagi tahu sama dia tau... heheh..


8 comments:

LaDy DrEaM's... said...

Adesssss memang rock r cu... hehehe besh naik kereta line clearrrrr boleh nampak semua...

nadia ar-rumaisha said...

wahhhh hebak ar mu dik...nek lori... apapun, semua tuh pengalaman tau...

nORmAL said...

ain : hakhakhak tau tak pew nak try naik meh jom jom kaci gegar dunia lorry hakhaktak lama lagii aku nak try bawak lak lau acik ko kaci... hahah

nORmAL said...

kak nadia : hekhek memang best kak... jom kita naik lorry kak...

rATu kEBaYA said...

hehehe.. aku pun nak jugak.. dah lama tak naik lori..

damha said...

wahhh kalo tiap2 ari naik lori..turun lori...panjat n lompat...leh kurus badan juga ni...kalori juga meningkat...sekali gus memecahkan lemak2 tu...he3333

nORmAL said...

Kak esah : jom naik lorry...

nORmAL said...

Damha : hekhek boleh kew hahah tapi tak larat arr... nak tercabut bahu dibuatnya...